Klanten beoordelen ons met een 9,7

We kunnen je natuurlijk zelf van alles vertellen over onze dienstverlening. Maar dat laten we liever aan onze klanten over. Alle recensies vind je ook op advieskeuze.nl en op google.

“Door Agnes wonen we nu in ons droomhuis”

“Wat zijn we fantastisch geholpen door Agnes. Door haar wonen wij nu in ons droomhuis en…..met een lage hypotheek. Niets was haar te veel, al die moeite die zij voor ons gedaan heeft. Geweldig. Mat raad en daad heeft ze ons bijgestaan. Een aanrader, het buro h-i-p.”

Anoniem

“Eerlijk en haalbaar advies”

“Agnes heeft verstand van zaken en geeft een eerlijk en haalbaar advies. Ze legt zaken die een leek niet meteen snapt helder en concreet uit.

Daarbij werkt ze snel, doet wat ze belooft maar belooft geen gouden bergen. Ze handelt alles accuraat af en checkt ook naderhand of alles klopt en is aangekomen.

Tot slot heeft Agnes een leuk gevoel voor humor waardoor afspraken over je financiën niet eng of saai zijn!”

Bert en Lianne

“Van harte aanbevolen”

“Op een persoonlijke en prettige wijze geregeld! e.e.a. werd door de adviseuse voorgesteld, en vervolgens op een prima wijze uitgevoerd.

Wij hebben geen omkijken naar wat dan ook gehad. Alles werd door Agnes gedaan of voorgesteld op een naar achteraf bleek prima manier.

Dus van harte aanbevolen !”

W.J.P.

“Knokt voor je”

Agnes is helder, klantvriendelijk en knokt voor je. Ze checkt vaak of je de materie goed begrijpt. Prettig persoonlijk contact. En toen de oude hypotheekverstrekker ongehoorde actie ondernam werd ze strijdlustig en volhardend met een zeer positief resultaat tot gevolg.”

Anoniem

“Professionele en zeer aardige hypotheekadviseur”

“Agnes heeft ons erg goed geholpen bij het oversluiten van onze hypotheek. Ze nam goed de tijd om volledig inzicht te krijgen in alles wat er al liep en wist op heldere en eenvoudige manier de verschillende opties voor de toekomst te schetsen.

Ze is duidelijk, communiceert goed en altijd bereikbaar voor vragen. Daarnaast komt ze afspraken altijd na en is ze een professionele maar ook zeer aardige hypotheekadviseur. Kortom, een echte aanrader!”

N.B.

“Mooi bedrag op de bank en veel minder betalen”

We waren al bij de bank geweest, maar wat we wilden kon volgens hen niet. Ondanks de overwaarde van ons huis. Iets met leeftijdsverschil: één van ons gaat binnenkort met pensioen, de ander niet. Weg mooie plannen.

Gelukkig kwamen we bij Agnes. Ze kan als geen ander out-of-the-box denken. En heeft enorm veel kennis van waar je als iets oudere huizenbezitter tegenaan loopt. Ze ging rekenen, bedacht een plan, onderhandelde en… ja! Er staat nu een mooi bedrag op de bank om ons huis aan te passen aan onze wensen. En we betalen veel minder per maand.

Jeetje, wat een energie stopte ze erin. Op alle vragen wist ze antwoord — zo niet, dan zocht ze het tot achter de komma uit. Zelfs toen wij met de camper in Spanje waren, was zij voor ons nog dingen aan het regelen.

Ik ben ervan overtuigd dat een ander dit niet voor elkaar had gekregen. Agnes is niet alleen slim in het bedenken van oplossingen, maar ze is ook bijzonder prettig in de omgang (zeg maar: een topwijf!). Dat maakt dat ze een warm contact heeft met hypotheekverstrekkers. Die gaan vanzelf een beetje harder voor haar lopen.

En leuk om bij haar op kantoor te zijn. Lekkere koffie, gulle humor, warme belangstelling.”

Lene

“Ik ga nooit meer ergens anders heen!”

Wil je een helikopter kopen? Een vakantiehuis? Of gewoon je zaken goed op orde hebben? Agnes is degene die je hiervoor wil hebben! Persoonlijk, hartelijk, zeer kundig en doortastend. Ik ga nooit meer ergens anders heen!

Roy

“Ik noem Agnes inmiddels Tovernares”

“Agnes is in staat in zeer korte tijd een aantrekkelijk en passend aanbod te maken die helemaal is afgestemd op jouw situatie, hoe complex die ook mag zijn.

Als zelfstandig ondernemer is het altijd omslachtig om een hypotheek te regelen.

Agnes weet van de hoed en de rand. Nog belangrijker is dat ze nooit de handdoek in de ring gooit en doorgaat totdat er een goed resultaat geeft. Ze geeft nooit op en is volhardend. En ze krijgt het gewoon voor elkaar! Ik noem Agnes inmiddels “Tovernares” 🙂

Edgar

“Goed geluisterd naar mijn wensen”

“HIP/Agnes heeft me al verschillende malen geholpen met hypotheekzaken, ben er telkens weer superblij mee. Er wordt goed geluisterd naar en rekening gehouden met mijn wensen. Ze heeft zeer veel kennis paraat en komt steeds tot een goed resultaat.”

Ezram

“Met geruster hart de toekomst in”

“Ik heb een lastig dilemma voorgelegd aan Agnes met de vraag “Kan je hier iets mee? of met een soortgelijke strekking.

Binnen enkele dagen was er een plan, ondanks de complexiteit ervan. Als dit zou lukken zou mijn wereld er anders uit gaan zien. En dit plan is verwezenlijkt weliswaar met een paar hobbeltjes. Agnes gaf het vertrouwen er voor te gaan en dat heeft ze gedaan. Vanaf vandaag ga ik met geruster hart de toekomst in.”

Hélène Snijders

“Groot verschil in kwaliteit”

“Dat er een groot verschil bestaat in de kwaliteit van dienstverlening bij hypotheekadviesbureaus heb ik nu zelf ondervonden.

Twee vragen van gelijke strekking aan twee verschillende hypotheekadviesbureaus leidden bij het eerste tot een negatief en bij HIP tot een positief resultaat. Ra ra, hoe kan dit?

Dankzij de deskundigheid van Agnes die alle wegen bewandelde, kon ik met een tevreden gevoel mijn hypotheek aanpassen.”

Ben

“Super tevreden dat ik dit kantoor heb gevonden!!”

Eigenlijk verdient de adviseur wel 10 sterren!

Ik kwam voor informatie m.b.t. de mogelijkheid voor het oversluiten van mijn hypotheek. De informatie die ik kreeg over de mogelijkheden was zeer uitgebreid, helder en werd uiterst zorgvuldig uitgelegd.

Alle tijd voor alle vragen, alle tijd om alles goed te overwegen, goed door te spreken en dit op een kantoor waar een leuke huiselijke sfeer hangt. Je voelt je meteen op je gemak. Niks kille zakelijkheid, nooit haast, wel koffie en het werd zelfs elke keer gezellig.!

Geen moeite teveel om iets nogmaals uit te leggen, uit te zoeken. En nu ben ik heel blij met de uitkomst, dank zij de adviseur.

Met een goed gevoel is deze hele ‘operatie’ verlopen en ik ben super tevreden dat ik dit kantoor heb gevonden!!”

Anouska

“Domme vragen bestaan niet bij haar”

“De adviseur is altijd goed bereikbaar en anders reageert ze snel. Haar motto ‘het komt goed’ klopt, het komt altijd goed bij de adviseur. Altijd vriendelijk en hartelijk en domme vragen bestaan niet bij haar. We zijn al 12 jaar blij met haar advies!”

Saskia

“Volhardendheid in de afwerking van het proces”

“Persoonlijke benadering, goede uitleg van de producten, goede kennis van de producten en volhardendheid in de afwerking van het proces.

Wij zijn heel blij met onze nieuwe hypotheek en zijn enorm tevreden over de samenwerking. HIP is zeer aanbevelingswaardig!”

Marieke

“Ouderwets’ goede service”

“Ben zeer tevreden over het hele adviestraject. ‘Ouderwets’ goede service, to the point en met humor!”

Simen

“Nog nooit zulke goede adviseur meegemaakt”

“Zeer kundig en maatwerk advies, Zeer betrokken en empathische dame, tegelijk zakelijk en scherp ! Nog nooit zulke goede adviseur meegemaakt. Chapeau!”

Anoniem

“Prima en vlot geholpen met het oversluiten”

“Onze rentevaste periode liep af en we zijn door Agnes prima en vlot geholpen met het oversluiten van de hypotheek.

Nuchter en helder advies en een snelle terugkoppeling. No-nonsense, daar houden we van. Jammer dat het allemaal in de corona tijd moest, we hebben elkaar daardoor nooit live gezien, maar ook digitaal kan er veel, dat blijkt maar weer. Een goed adres!

Nicole

“Vindingrijk”

“Openheid, duidelijk en rustgevend. Ze is vindingrijk en als later blijk nog betere opties te zijn wordt deze meteen voorgesteld. We waren erg blij met het nieuwe voorstel. Getekend en afgerond.”

Frans

“Alles nu prima geregeld”

“Wat mij betreft een aanrader! Goed meedenkend en een prima Hypotheek waar ik blij mee ben.

Ik zelf zat in een scheiding en kon daardoor niet altijd helder nadenken maar met steun en de ideeën van Agnes is nu alles prima geregeld mijn dank daarvoor! Mvg Melvin.”

Melvin

“Kennis van zaken, goede uitleg”

Vanaf het eerste contact voelde het goed. Kennis van zaken, goede uitleg en een rustige omgeving om alles te bespreken. Uiteindelijk een mooie hypotheek af kunnen sluiten met goede voorwaarden.”

Theo

“Je merkt direct de persoonlijke benadering”

“De adviseur neemt in alle gesprekken ruim de tijd, creëert een open sfeer, waardoor je je meteen op je gemak voelt. Je merkt direct de persoonlijke benadering.

Je kunt alle vragen stellen die bij je opkomen en die worden adequaat en op een begrijpelijke wijze beantwoord. De adviseur komt met goede oplossingen en ideeën i.v.m. je persoonlijke situatie. Ook bij de mailcontacten reageert ze snel. De vinger wordt aan de pols gehouden.

Kortom, wij kunnen Hip iedereen aanraden.”

Jan en Ida

“Denkt mee, stelt je gerust en is betrouwbaar”

“Altijd bereid om vragen te beantwoorden of extra uitleg te geven. Vindingrijk bij het zoeken naar oplossingen. Doet meerdere voorstellen. Denkt mee, stelt je gerust en is betrouwbaar. Al ruim 10 jaar is zij onze adviseuze naar tevredenheid.”

Tessa du Mée

“Agnes heeft ons geweldig geholpen. Goed advies, fijne communicatie en vriendelijke service. Aanrader!”

Kay

“Betrouwbaar
Goed advies gehad, alles was goed geregeld, zonder problemen.”

Anoniem

“Bij HIP krijg je kundig en persoonlijk advies. Hier wordt echt naar je geluisterd en staat de koffie altijd voor je klaar, heel fijn!”

Michelle

“Prettig en vakkundig advies zowel op kantoor als telefonisch.”

Carolahc

“Advies sluit aan op mijn leefstijl en mijn wensen”

“Oprecht en goed advies. De adviseur is kwalitatief goed, heeft kennis en is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, maar wel in staat om dit op een begrijpelijke manier over te brengen. Daarnaast heeft de adviseur oog voor mijn leefstijl en mijn wensen en sluit haar advies hierop aan. Gaat door het vuur en probeert niets af te sluiten om af te sluiten (zodat zij eraan verdienen).”

Anoniem

“Oprecht geïnteresseerd in de mens achter de klant”

“Ze bestaan nog, financieel adviseurs die voor hun klanten de ‘extra mile’ gaan, niet opgeven en pas na de finish stoppen. Het Hypotheek Informatie Punt in Heemstede kent de weg in het doolhof van documenten van hypotheekverstrekkers. Niet alleen aandacht voor de financiële zijde van de klant maar ook oprecht geïnteresseerd in de mens achter de klant.”

HWIT

“Agnes nam de tijd voor me”

Ik heb de uitleg nog nooit zo goed begrepen als nu, we zijn eerder bij andere hypotheek adviseurs geweest en daar ook gesprekken gehad. Maar ik had echt het idee dat Agnes de tijd voor me nam, en alles op verschillende manieren meerdere malen uit wou leggen.”

Caroline

“Duidelijk uitgelegd hoe alles werkt”

“Het eerste gesprek was al heel fijn, fijne ontvangst en je voelt je meteen op je gemak. Ze hebben ons alles heel duidelijk uitgelegd hoe alles werkt en wat zij voor ons konden betekenen. In stress situaties weten ze je goed gerust te stellen en ze streven altijd naar een oplossing.

Met vragen konden wij altijd bellen en mailen.
Wij vinden hip een superteam die hun klant echt als koning beschouwd.”

Bernadette

“Dik tevreden”

“Betrokken, informeel en duidelijk adviezen! Wij zijn dik tevreden met het financieel advies en procesbegeleiding die wij hebben gehad. De sterke punten die niet onvermeld kunnen blijven, zijn:

 • Er werd eerst flink geïnvesteerd in het kennismaken en het gezamenlijk bespreken van onze situatie en behoeften. Dit heeft zich in het latere traject meer dan terugverdiend.
  mm
 • Het contact was informeel en dit zorgde voor een prettige relatie waardoor er een goede ‘samenwerking’ mogelijk was.
  mm
 • Als iets niet verstandig was dan werd dat ook duidelijk gemeld. Dit in combinatie met preferabele alternatieven.

Kortom, een aanrader:-)”

Anoniem

“Prettig ongedwongen en duidelijk”

“Prettig ongedwongen. Duidelijk. Hoewel de bank allerlei vragen stelde, waarvan het beantwoorden soms gepuzzel vergde, was de hypotheek op tijd rond.”

Ferdi

“Integer en meedenkend”

“Integere en meedenkende, deskundige hypotheekadviseurs van begin tot einde van het traject. Deadlines in het traject worden goed in de gaten gehouden. Als je contact opneemt wordt altijd op korte termijn gereageerd.”

Lex

“Alles geregeld binnen een korte periode”

“Eerlijk, betrouwbaar en advies op maat. Ik kan dit kantoor aanbevelen om dat zij een top service hebben geleverd. We zijn bij verschillende adviseurs en banken geweest en onze situatie; moeilijk moeilijk. Bij HIP werd niet in problemen maar in oplossingen gedacht. Binnen een korte periode was alles geregeld.”

Anoniem

“Maximaal haalbare voor de klant”

“Ik vind het fijn om in een huiselijke sfeer goed advies op maat te krijgen. HIP is altijd zeer goed bereikbaar voor vragen. Altijd een eerlijk advies met het maximaal haalbare voor de klant en in het belang van de klant. Zonder hen had ik mijn beide hypotheken nooit zo goed weg kunnen zetten als dat nu het geval is.”

Jorn Rakers

“Persoonlijke benadering ideaal voor mij als leek

“Ik ben zeer prettig geholpen door de adviseur van Hypotheek Informatie Punt. Voor mij als ‘leek’, zoekende naar mijn eerste koopwoning, was haar werkwijze en persoonlijke benadering ideaal. Je wordt direct op je gemak gesteld.

HIP is bovendien volop bereikbaar, ook buiten kantooruren. Ik ben uitstekend geholpen vanaf het eerste oriëntatiegesprek tot aan de sleuteloverdracht bij de notaris. Ik kan iedereen HIP aanraden!”

Tim

“Enorme!! besparing”

“Het oversluiten van de hypotheek van mijn moeder heeft haar een enorme!! besparing opgeleverd. En ikzelf heb bij het Hypotheek Informatie Punt mijn eerste hypotheek kunnen afsluiten. Ik beveel iedereen dit prettige professionele advies van harte aan!”

Annemieke

“Doen enorm hun best voor je”

“Warm en persoonlijk contact, leggen alles goed uit, zijn van alles op de hoogte, checken regelmatig of alles duidelijk is of dat er nog vragen zijn, doen enorm hun best voor je. We hebben het advies als zeer prettig ervaren. Absoluut een aanrader.”

Josje Feller

“Horen een koninklijke onderscheiding te krijgen! super :)!”

“Professioneel, vriendelijk en persoonlijk. Altijd vlug geholpen met een uitstekend luisterend oor, meerdere kortingen en financiële tips gegeven die altijd in het belang zijn van de koper. een van mijn vele uitdrukkingen naar dit kantoor zijn: Jullie horen een koninklijke onderscheiding te krijgen! super :)!”

Anoniem

“Tot het eind haar best gedaan”

“De aanvragen gingen niet zonder slag of stoot, maar de adviseur heeft van begin tot het bittere einde haar best gedaan om de hypotheek te krijgen voor ons te gekke huis. En gelukt uiteraard!

Tessa

“Lastige situatie, toch voor elkaar gekregen”

“Zeer tevreden

 • duidelijkheid
 • nemen de tijd voor je
 • fijne mensen
 • deskundig
 • ervaren

Mijn situatie was lastig, maar ze hebben het toch voor elkaar gekregen waardoor ik in mijn paleisje woon! 🙂

Anoniem

Snel antwoord op mijn vele vragen, duidelijke uitleg, zeer betrouwbaar kortom een top adviseur!”

Lola

Snelle service. Heldere adviezen. Maatwerk. Gunstig gelegen kantoor.

Robert

De adviseur is zeer betrokken en heeft alles gedaan om mij het beste advies te geven.”

Scarlett van Ketwich

“Prima begeleiding, eerlijke adviezen en erg flexibel”

“Fantastische begeleiding en advies. Bij H.I.P. ben ik ontzettend goed geholpen bij de aankoop van mijn eerste huis. H.I.P. nam mij veel werk uit handen, waardoor ik, met een gerust hart bezig kon houden met overige zaken.
Ze gaven prima begeleiding, eerlijke adviezen en waren erg flexibel. Ik kan H.I.P. aan iederen aanraden!”

Anoniem

“Goed op de hoogte van de huidige hypotheekregelingen”

“Zeer goed en duidelijk advies gekregen. Ik kan het kantoor aanbevelen omdat ze een zeer goed en helder advies geven en deskundig zijn. Waren goed op de hoogte van de huidige hypotheekregelingen. Bij vragen hetzij per telefoon of mail werd zeer snel antwoord gegeven. Naast klantgericht ook heel vriendelijk.”

Anoniem

“Alles wordt voor je geregeld”

“Snel, regelen alles voor je, aanrader. Wij zijn zeer tevreden met HIP als tussenpersoon voor onze eerste hypotheek. Alles wordt voor je geregeld, zeker prettig met zo’n eerste hypotheek, want er komt zo veel op je af. Alles was te regelen, wij hoefden alleen onze voorkeuren en gegevens door te geven.”

Anoniem

“Helderheid en betrouwbaarheid”

“Prettig en duidelijk advies. Ik ben erg tevreden over HIP. Zij hebben mij erg duidelijk advies kunnen geven bij mijn eerste hypotheek. Het is een prettige, betrouwbare omgeving om zoiets belangrijks aan te gaan. Helderheid en betrouwbaarheid zijn hiervoor noodzakelijk en dat is zeker te vinden bij HIP.”

Anoniem

“Er werd veel moeite gedaan om de goedkoopste hypotheek voor mij te vinden”

“Zeer goede ervaring. Meerdere keren gebruik gemaakt van het bedrijf HIP, goede ervaringen. Zeer vriendelijk, geduldig en alle uitleg is mogelijk indien je iets niet begrijpt of wilt weten.

Zelfs mijn neef bij dit bedrijf aangemeld om zijn hypotheek in orde te laten maken.

Duidelijke uitleg wat het gaat kosten, meteen bij het eerste contact hoor je wat de kosten zijn voor het oversluiten van mijn hypotheek. Men neemt de moeite om uit te zoeken wat de goedkoopste hypotheek op dat moment voor je is.”

Anoniem

“Doen enorm hun best voor je”

“Doen enorm hun best voor je! Warm en persoonlijk contact, leggen alles goed uit, zijn van alles op de hoogte, checken regelmatig of alles duidelijk is of dat er nog vragen zijn, doen enorm hun best voor je. We hebben het advies als zeer prettig ervaren, zeker een aanrader.”

Anoniem

“We gaan zeker terug”

“Zeer goed en vooral duidelijk advies. Wij wilden ons huis verkopen en een nieuw huis aankopen, nadat alles onderzocht was bleek dit niet haalbaar zonder financiële struikelblokken. Ik vond het heel fijn dat dit duidelijk werd vermeld waardoor wij niet in de financiële problemen zijn gekomen. Als onze situatie dit in de toekomst toe zal staan gaan wij zeker terug.”

Anoniem

“Snel en efficiënt”

“Goede kwaliteit en bereikbaarheid. De prettige ontvangst, het vrijblijvende (deskundig) informatieve gesprek plus de redelijke prijs voor de totale dienstverlening gaven de doorslag om deze hypotheekadviseur opdracht te geven het oversluiten van de hypotheek voor te bereiden en af te ronden. Er is zorgvuldigheid betracht tijdens het proces waarin veel zaken konden worden geregeld middels telefoon en mail. Snel en efficiënt.”

Anoniem

“Heel goed geholpen — en snel”

“Fantatisch advies. Ik zou het kantoor aanraden omdat we heel goed zijn geholpen en snel. Alles werd duidelijk uitgelegd.

We werden vriendelijk ontvangen en goed op de hoogte gehouden van alles, en we konden ook altijd bellen als we vragen hadden.”

Anoniem

“Overzichtelijk, duidelijk, helder!”

“Warm, persoonlijk, duidelijk. In één woord geweldig. Ook bij het ontbinden van de 1e hypotheek door scheiding werd ik uitstekend begeleid en was het advies zeer waardevol. Overzichtelijk, duidelijk, helder! Een absolute aanrader.”

Anoniem

“Aardige en klantvriendelijke adviseur”

“Ervaren, klantvriendelijk, professioneel. Zeer goed geholpen door een aardige en klantvriendelijke adviseur. Het proces is goed en geheel naar wens verlopen. Door een goede voorbereiding aan hun kant, wordt je als klant niet verrast/teleurgesteld door vervelende afwijzigen van hypotheekverstrekkers.”

Anoniem

“Het best mogelijke hypotheekadvies”

“Goed en betrouwbaar advies. Ondanks mijn wat bijzondere situatie ben ik hier uitstekend geholpen. De adviseuse was zeer benaderbaar, hulpvaardig, betrouwbaar en kundig. Ze kon mij de verschillende mogelijkheden in begrijpelijke taal uitleggen en nam hier ook ruim de tijd voor.

Ik heb er 100% vertrouwen in dat ik hier, voor mij, het best mogelijke hypotheekadvies heb gekregen. Derhalve verdienen ze hier een mooie vermelding en zal ik dit bureau aan iedereen aanraden.”

Anoniem

“Altijd het gevoel dat er om je gegeven wordt als mens”

Zeer betrouwbaar en eerlijk advies. Je hebt altijd het gevoel dat er echt om je gegeven wordt als mens en er wordt goed met je meegedacht. Als ik vragen heb, dan kreeg ik altijd meteen antwoord. Heel fijn!”

Anoniem

“Deskundig en prettig begeleid”

“Betrouwbaar en deskundig. Bij het oversluiten van mijn eerste hypotheek kwam ik, via aanbeveling, bij dit kantoor terecht. Ik heb daarbij van het begin af aan me deskundig en prettig begeleid gevoeld.

Voor een zo complexe materie als een hypotheek is de attente begeleiding ook erg belangrijk.”

Anoniem

“Zeer persoonlijke begeleiding”

Hypotheek Informatie Punt is een zeer professioneel en deskundig bureau, dat je werkelijk met raad en daad ter zijde staat bij het aanvragen van een hypotheek. Zeer persoonlijke begeleiding en altijd bereikbaar. Echt om aan te bevelen!”

Anoniem

“Van A tot Z geholpen”

“Duidelijke info, fantastisch geholpen, vriendelijk. Ik kan dit kantoor aanbevelen omdat ze je van A tot Z helpen, alle tijd voor je nemen, het goed en duidelijk uitleggen en zeer kundig zijn. Dit is mijn tweede keer dat ik een hypotheek afsluit, en kan ze aan iedereen aanraden!

Anoniem

“Niets recht toe recht aan maar maatwerk binnen onze mogelijkheden”

Geweldig advies plus, houdt klant centraal. Verlenging bij huidige hypo financier bleek niet gunstig. Hypotheek Informatie Punt heeft ons dossier grondig bestudeerd en een perfecte oplossing bedacht en vooraf met ons doorgesproken. Niets recht toe recht aan maar maatwerk binnen onze mogelijkheden. Goede aanpak, communicatie en resultaten.

Anoniem

“Terriërs op hypotheekgebied!”

“Ik ben een onderneemster “op leeftijd” volgens mijn eigen bank geen hypotheek mogelijkheden. HIP heeft het wel voor elkaar gekregen, dankzij een enorme inzet en vasthoudendheid! Terriërs op hypotheekgebied!

Anoniem

Bij andere hypotheekadviseurs waren we een nummertje — bij HIP helemaal NIET

“Behulpzaam geduldig hartelijk. HIP is in 1 woord geweldig! De adviseur is enorm behulpzaam geduldig en vooral goed in haar werk.

We mochten voor elke vraag bellen of mailen wat voor ons (als je je eerste huis koopt) echt heel fijn is! Niks was te gek en overal werd bij geholpen en meegedacht waar we dat nodig hadden.

Waar we bij andere hypotheek informatie punten soms het gevoel hadden dat we een nummertje waren hadden we dit bij HIP helemaal NIET!

Uiterst professioneel, keer op keer werd er tijd voor je gemaakt en werd je goed en duidelijk geholpen! Ja wij weten het zeker: mochten we ooit gaan verhuizen gaan wij terug naar HIP! Geweldig!

Anoniem

“Lastige case, geweldig resultaat”

“We hadden een lastige case die de adviseur met haar uitstekende kennis en kunde tot een geweldig einde heeft gebracht. Haar persoonlijke benadering en het regelmatige stapje extra heeft bij ons grote indruk gemaakt. En nog belangrijker: we hebben nu een fantastische hypotheek afgesloten.”

Anoniem

“She ran the extra mile! Bijzonder prettig en professioneel advies.Deze hypotheek adviseur kan ik iedereen van harte aanbevelen.”

Anoniem

“Fantastisch advies, aan te bevelen, er word zeer goed naar persoonlijke omstandigheden gekeken.”

Anoniem

“Op alle vlakken sloot het aan bij mijn wensen en verwachtingen. Kundig, betrokken, betrouwbaar en zakelijk in mijn belang.”

Diana

“Zeer tevreden”

“Bij deze geef ik 5 sterren omdat ik door de adviseur van HIP ontzettend goed geholpen ben en door de duidelijke uitleg en alle informatie die ik ontvangen heb het voor mij tot een goed einde heeft geleid. Ben zeer tevreden met HIP kan het iedereen aanraden om daar eens te informeren.”

A. Westera

“Echt op maat”

“Prettig persoonlijk contact. Advies echt op maat. Afspraken worden allemaal heel snel nagekomen.”

Christiaan

“De voordeligste optie bij het oversluiten”

“Ze heeft voor ons uitgezocht wat de voordeligste optie was bij het oversluiten van de hypotheek en alle vragen die we hadden uitvoerig uitgelegd.”

Ton en Marian

“Niets is te gek”

“Super behulpzaam. Niets is te gek. We zaten qua tijd niet ruim. De adviseur heeft zich drie slagen in de rondte gewerkt om alles rond te krijgen. Je mag haar altijd bellen. Super service.”

Anoniem

“Besparing van honderden euro’s per maand!”

“Een absolute aanrader! Naast het prettige contact heeft het Hypotheek Informatie Punt voor mij een besparing gerealiseerd van honderden euro’s per maand! Ongelooflijk! Heel veel dank hiervoor!”

Anoniem

“Alles goed geregeld”

“Van A tot Z alles goed geregeld. Vragen waren ook altijd binnen dag beantwoord ideaal.

BdB

“Erg fijn contact”

“Persoonlijke aandacht en advies op maat. Erg fijn contact gehad. In alle rust zijn de opties voor mij besproken. Meteen reacties op mijn mails gehad.”

Anoniem

“Gaat tot het uiterste”

“De adviseur is zeer professioneel en heeft ontzettend veel kennis. Ze gaat tot het uiterste voor je en is altijd bereikbaar wanneer je vragen hebt.”

Anoniem

“Super service!”

“Ik ken HIP al jaren, verstrekte mij mijn eerste hypotheek. Ik weet heel weinig van dergelijke geldzaken en voel dat het bij hun in goede handen is. Vertrouwen vind ik in deze een belangrijk goed en dat geven ze mij nog steeds. Van tijd tot tijd bellen we over zaken die aangepast kunnen worden. Zo maakte zij er mij op attent dat ik afgelopen jaar kon oversluiten met een veel lagere maandlast ten gevolge. Super service!”

Ed

“Alleen maar pluspunten”

“Geweldig geholpen.
Uitleg zeer goed en duidelijk!!
Bij vragen of onduidelijkheden kan ik nog steeds mailen en krijg ik meteen antwoord!
Alleen maar pluspunten!”

Vinkie

“Recht en eerlijk….top!”

“Deskundig en betrouwbaar. Buiten het warme welkom, de rust, tijd en vriendelijkheid is er de kennis, kunde en het inzicht om heldere adviezen te koppelen aan je persoonlijke situatie. Ze hebben mij meer dan prima bijgestaan. Recht en eerlijk….top!”

Anoniem

“Alle mogelijkheden worden verkend”

“Deskundig, met groot hart voor de zaak en mens.
Gaan tot het uiterste, met oog voor de realiteit.
betrokken, flexibel en resultaatgericht. De klant staat centraal waarin alle mogelijkheden worden verkend,
ik ben er bijzonder dankbaar voor.”

Anoniem

“Behoed voor al te impulsieve keuzen”

“Zeer deskundig, betrokken, denkt in oplossingen zonder de realiteit uit het oog te verliezen. Klantgericht en met hart voor de zaak, waarbij ook het doel en de mogelijkheden en onmogelijkheden goed in het oog blijven. Ze heeft mij ook behoed voor al te impulsieve keuzen! Daarnaast heeft ze zelf een uitgebreid netwerk en contacten wat maakt dat ze er altijd uitkomt!! Ik gun iedereen deze adviseur!”

JvdF

“Ook de nazorg was goed”

“We hebben goed, en duidelijk uitgelegd advies gehad over een situatie die bepaald niet ‘standaard’ was. Ook de nazorg was goed, toen we wat aan verzekeringen en hypotheek wilden veranderen was de hulp adequaat.”

Anoniem

“Minder hypotheeklasten voor onze nieuwe woon-werk combi dan voor ons oude appartement!”

“Als ondernemer doen banken in Nederland graag zaken met je, tot het over hypotheken en dus ‘financiële zekerheid’ gaat. Terwijl een eigen bedrijf vaak juist betekent dat er meer ruimte nodig is.

HIP begreep onze situatie meteen en handelde adequaat. Hypotheken zijn ook te vinden bij niet-banken, als je maar goed zoekt… Bovendien leggen zij dit ook allemaal uit. Geen gezwaai met 12 hypotheekvormen, beleggingspercentages en renteaftrek.

Gewoon een begrijpelijk verhaal over de kern, de gedachte erachter.

Wij zijn ontzettend blij dat we in het enorme bos dat de gezamenlijke hypotheekadviseurs in Nederland vormen deze bijzondere dame gevonden hebben. En nog het meest bijzonder: wij betalen uiteindelijk voor onze nieuwe woon-werk combi minder hypotheeklasten dan voor ons oude appartement!

Inmiddels hebben wij iedereen die wij kennen die een huis wilde kopen getipt en enkele van onze vrienden en kennissen zijn bij HIP – net als wij – ontzettend goed geholpen.”

Anoniem

“Fijn, warm en heerlijk duidelijk advies”

“TOP !!! Een fijn, warm en heerlijk duidelijk advies. 10 keer vragen is ook 10 keer antwoord. Wij hadden een “aparte” situatie na het stoppen van ons bedrijf. Maar HIP heeft werkelijk alles uitgeplozen en ons echt geweldig geholpen. Zelfs na het afsluiten kun je er nog terecht en dat maak je vaak anders mee !! Ik beveel ze dan ook van harte aan !!”

Anoniem

“Op heldere wijze door de wereld van hypotheken geleid”

“De wereld van hypotheken is zo ingewikkeld geworden (gemaakt) dat het mij onveilig leek daar op eigen kracht mijn weg in te vinden. De adviseur van Hypotheek Informatie Punt heeft mij daar op heldere wijze doorheen geleid naar een oplossing die mij heel goed past. Door de manier van samenwerking hield ik daarbij het gevoel zelf de regie te hebben.”

Kees en Marlene, Zaandam

“Persoonlijk en betrokken. Ook jaren na afsluiting zeer bereid om vragen te beantwoorden of in actie te komen. Laagdrempelig dus.”

Anoniem

“Prima advies op maat. Persoonlijk advies, zeer gedreven en flexibel, erg vriendelijk en hulpvaardig absoluut een aanrader”

Anoniem

“Open,vriendelijk,duidelijk. Geen getreuzel en getroetel, altijd bereikbaar, alle vragen aangaande hyptheek krijg je gewoon netjes antwoord op.”

Anoniem

“Lastige case, toch een uitstekende hypotheek”

“Wij hadden een lastige case, maar de adviseur heeft met haar uitstekende kennis en kunde ons op een zeer goede wijze begeleid.

Hierbij heeft ze regelmatig een stapje extra gezet tijdens het behartigen van onze belangen, waardoor wij nu een uitstekende hypotheek hebben afgesloten.”

E.S. Bos

“Kundig, eerlijk en gedegen advies”

“Professioneel en zeer kundig advies. Zeer plezierige ervaring met het afsluiten van een hypotheek. Kundig, eerlijk en gedegen advies, iedere belofte die naar mij gedaan is, is nagekomen. Dame met hart voor haar bedrijf en het hart op de goede plek!”

Anoniem

“HET kantoor voor advies zonder poeha”

Lekker gewoon en begrijpelijk advies. En toch goed doordacht met aandacht voor wat je wil/zegt. Meerdere opties voorgelegd gekregen met alle voorstel en tegens in normaal Nederlands. Dus HET kantoor voor advies zonder poeha.”

Anoniem

“Mijn belangen waren daar veilig”

“Mijn belangen waren daar veilig. De hypothekenwereld is te complex voor de gemiddelde particulier.

Dit kantoor gaf mij het veilige gevoel, temeer omdat ik onpartijdigheid en openheid merkte en alle ruimte had voor eigen keuzes na de gedegen adviezen.”

Anoniem