Je bent onrustig. Het is steeds op televisie. Radar. Kassa. En nu ook De Zorgwaakhond.

De ouderenzorg is al jaren niet meer wat het geweest is.

Niks dan goed over die meisjes. Doen wat ze kunnen. Maar je hoort wel die verhalen. Geen tijd voor een praatje. Ze mogen het niet.

2 uurtjes per week en verder zoek je het maar uit.

Oh ja, je moet hulp aan je buren vragen. Of die niks anders te doen hebben dan achter jou aan te rennen. Trouwens, je hoeft alleen maar om je heen te kijken.

Nu gaat het nog wel.

Je hebt een paar kleine dingetjes, maar je klaagt niet.

Want je moet er niet aan denken, dat je straks je huis uit moet. En tussen allemaal ‘oude mensen’ komt te zitten.

Het liefst blijf je gewoon lekker in je eigen huis. En houd je de regie over je leven.

Het is toch te gek, dat anderen straks gaan bepalen wat je wel en niet mag… Ze doen net alsof je een klein kind bent. Bij die gedachte alleen al, krijg je het Spaans benauwd.

Wat zou het met je doen, als je wist dat het zo helemaal niet hoeft te gaan? Dat je over voldoende middelen kan beschikken om je eigen zorg te regelen?

Fantastisch toch? Fijn ouder worden. Zonder stress.

De oplossing is dichterbij dan je denkt. HIP heeft al veel ouderen geholpen en superblij gemaakt. En of je nou een hoog inkomen hebt of alleen een AOW’tje, ik haal dat geld uit je huis. Zodat je de middelen hebt om zelf je zorg te regelen. En te genieten van je ouwe dag.

Gratis informatie en een berekening? Bel voor een afspraak.

Woon je niet in de buurt? Geeft niet, we kunnen elkaar ook spreken via videobellen. Dat is helemaal niet moeilijk — leg ik je uit als het zover is.

Woon je in de buurt? Kom dan bij me op kantoor. Bij een lekkere bak koffie laat ik je precies zien wat de mogelijkheden zijn. Ben je echt niet in staat om naar me te komen? Dan kom ik naar jou. Of ik haal je op. En ook dat doe ik gratis.