Als de kat van huis is, dansen de muizen op tafel. Of, liggen ze bij jou ook dood voor de koelkast? Omdat er gewoonweg soms niks te vreten is?

Ik chargeer natuurlijk. Toch weet ik na al die jaren dat er veel (bijna)gepensioneerden zijn, die zich serieus zorgen maken.

Over geld.

Het gaat voor 99% over geld. Minder inkomen en hoge lasten. Daarnaast en daardoor krijg je allerlei lichamelijke en geestelijke klachten.

Heb je daar nou je hele leven hard voor gewerkt? Soms royaal, maar vaak ook kromgelegen om de eindjes aan elkaar te knopen?

Dat zal toch niet?

Je hebt altijd gedacht dat je je huis ging verkopen. En dan kleiner ging wonen.

Misschien een comfortabel appartement. Onderhoudsvriendelijk. Met een fijn balkon. En natuurlijk een lift. Of een klein huisje in een gezellige woonwijk, met je eigen tuintje. Of nog anders: buiten in het groen.

Wat je droom ook was — nu is het zover.

En… nu blijkt dat kleinere huizen onbetaalbaar zijn. Of simpelweg niet beschikbaar. Dus blijf je noodgedwongen zitten waar je zit.

Ondertussen ben je eigenlijk hartstikke rijk.

Je woont in je geld. Maar stenen kun je niet eten.

Herken je dit?

Haal het geld uit je huis. Voor kwaliteit van leven, aanpassingen en misschien zelfs zorgkosten. Want zeg nou zelf, zo goed is dit voor de oudere mens nou ook weer niet geregeld.

En je wilt toch samen blijven? Nu en straks…

Ik ben er om je te helpen. Samen zorgen we ervoor dat je de kwaliteit van leven krijgt die je toekomt. Daarom heb ik er een boekje over geschreven.

Ontdek hoe je het geld uit je huis haalt. Download gratis het boekje. Klik hier