undefined

Een dak boven je hoofd

Iedereen woont in een huis, gekocht of gehuurd. In beide gevallen is dat elke maand een flinke aanslag op jouw portemonnee. De hypotheek is wellicht afgesloten tegen een hoge rente of niet tegen de meest gunstige voorwaarden. Of de huur stijgt maar door en jij wordt daar niet beter van. En als je die hoge huur kunt betalen, is het misschien voordeliger zelf een huis te kopen.

Met HIP houd je geld in de knip
HIP wil jou niet eenmalig een hypotheek ‘verkopen'. Wij bekijken jouw totale financiële plaatje, want een hypotheek staat niet op zichzelf. Die heeft ook te maken met jouw fiscale situatie, jouw pensioenvoorziening, jouw toekomstverwachting, mogelijk andere financieringen, kortom, met jouw hele levensstijl, nu en in de toekomst.

Een kwestie van vertrouwen
Er zijn allerlei mogelijkheden, daarover hoor je en lees je genoeg in de media. Maar snap je nu werkelijk wat al die termen betekenen? Nee? Wij wel! We geven toe: dat kun je niet controleren omdat je niet alles van hypotheken weet, dat is een kwestie van vertrouwen. Maar, je controleert het werk van de garage waar je jouw auto koopt, toch ook niet...

Share |
twitter buttons